HATAY / İSKENDERUN - CUMHURİYET İLKOKULU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Çocuklarımız okulda mutlu. Okulumuzda çocuklar eğlenerek öğreniyor.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Tem

Okulumuzdan 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet töreninden kareler

Nis

TÜRKİYE'DEKİ SIĞINMACILAR İÇİN MALİ PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEKLENEN PROJELERİN İZLENMESİ İÇİN TEKNİK DESTEK EKİBİNDEN

AVRUPA BİRLİĞİ PİKTES PROJESİ İZLEME UZMANI KAİ RAJA'NIN OKULUMUZU ZİYARETİ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında tarama yapılarak milli sporcu adayları tespit edildi.

Nis

Okul Aile Birliği Toplantısı 11.03.2022 günü yapıldı.

Nis

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutlayıp, şehitlerimizi rahmetle yâd ettik.

Nis

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nü etkinlikleri yapıldı.

Nis

Okulumuzda Sivil Savunma Günü kapsamında deprem ve personel tahliye  tatbikatları yapıldı.

Mrt

OKULUMUZ 2022-2023 ERASMUS + OKUL EĞİTİMİ ALANINDA KONSORSİYUM ORTAKLIĞINA SEÇİLMİŞTİR.

Mrt

OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNDE "ATATÜRK KÜTÜPHANESİ" SÜRELİ YAYINLAR OLARAK, TÜBİTAK BİLİM VE TÜBİTAK BİLİM ÇOCUK DERGİLERİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULDU.

Mrt

Okulumuz ALL ABOUT THE PAPER isimli e twining projesi yapıyor. İngilizce öğretmenimiz Sibel KÖK  öğrencilerimizin etkinliklerini uluslar arası alanda duyurmakta.

Şbt

OKULUMUZDA "ATATÜRK KÜTÜPHANESİ" ADIYLA KÜTÜPHANE AÇILMIŞ OLUP, ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR. KÜTÜPHANEMİZİ ZENGİNLEŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.